Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

Információ az Air Optix Aqua lencsékről

Az Air Optix Aqua kontaktlencse előnyei

 

A szemorvosok és optometristák a vizsgálatok során mindig hangsúlyozzák: a jó látáshoz egészséges szaruhártyára van szükség, az egészséges szaruhártyához pedig elengedhetetlen az oxigén. Az oxigén útját egy alacsony oxigén áteresztő képességű lencsével elállni felelőtlen és rossz döntés lenne ezért választják és ajánlják egyre többen az Air Optix Aqua kontaktlencsét. 

Ha a szaruhártya nem kap elég oxigént, a szem bevörösödik, fáj, a lencse viselése kényelmetlenné válik és a látás is romlik. 

Egy átlagos lencseviselő naponta 10-12 órán keresztül hordja lencséit. Ha ezt nem a megfelelő lencsével teszik a fent említett tünetek gyakoriak lesznek egészen addig míg egy magasabb oxigén áteresztő képességű lencsére nem váltanak. Jobban belegondolva, a bőrnek sem tesz jót ha ugyanennyi időn keresztül bármilyen feszülős anyaggal letakarjuk, hiszen nem tud lélegezni.

Az Air Optix Aqua kontaktlencsék különleges eljárással készülnek ami által "lélegző" kontaktlencséknek is hívják, ugyanis akár 5x annyi oxigént képes átereszteni magán ellenben a hagyományos hidrogél lencsékkel.

Így az oxigén hiányból eredő problémák megszűnnek vagy minimálisra csökkennek. A kontaktlencse viselés teljesen új élménnyé válik.

Sok fórumon olvasni és hallani, hogy ezekben a lencsékben akár el is aludhat. Webáruházunk elzárkózik ezektől a kijelentésektől ugyanis ha fent hagyja a lencséket éjszakára nem csak a lencsével fedi le a szaruhártyáját hanem a szemhélyával is így hiába "lélegzik" a lencse ha szemhélyával amúgy is letakarja.

Rövidebb időre elaludhat benne de az éjszakai lencseviselést nem támogatjuk. Álmában úgyis mindenki jól lát... 

Kérdése van? ÍRJON NEKÜNK!

 

 

A mi számláinkat minden egészségpénztár elfogadja