Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

Kontaktlencse rendelés pár kattintással

Kontaktlencse rendelés pár kattintással

 

Úgy érzi, hogy új kontaktlencsére van szüksége? Már minden weboldalt végigjárt, de nem talált olyat, ahol az Ön számára megfelelő lencsét tudott volna rendelni? Nem kell többé emiatt aggódnia, hiszen a kontaktlencse rendelés nálunk mindössze pár kattintást vesz igénybe, ráadásul több tucat lencse közül választhat, amelyek között garantáltan talál megfelelőt.

A kontaktlencse rendelés során az egyik legfontosabb kérdés, amit fel kell tenni, hogy Milyen a kontaktlencse típusa? Gyakran tesszük fel ezt a kérdést mi is a lencseviselőknek, hiszen egy rossz lencse választásával csak rosszabb lesz a helyzet, mint, ha egy ideig még nem visel kontaktlencsét az adott személy. Meglepődve tapasztalhatjuk, hogy sok esetben a rendelők nem adnak pontos választ a kontaktlencse rendelés során. Azt, hogy kemény, vagy lágy-e a lencse azt általában mindenki meg tudja mondani, viszont a kontaktlencse pontos típusát azonban nem ismerik. A rendelésben mi minden esetben segítünk és azt is képesek vagyunk kideríteni, hogy Ön milyen lencséket visel éppen, ha már nem tudja.

Ha Ön is mindig tisztában szeretne ezzel lenni, akkor erre a legjobb megoldás a kontaktlencse kiskártya, amely pontosan tartalmazza az Ön által viselt lencse típusát, bázisgörbületét, átmérőjét, és erősségét. A kontaktlencse rendelés ezek alapján már simábban fog menni. A kártyán általában feltüntetik a lencsék cseréjének, valamint a különböző kontrollvizsgálatok esedékes időpontjait is, ezért nem érdemes a kártyát elveszteni. Rendeljen Ön is tőlünk!

A mi számláinkat minden egészségpénztár elfogadja