Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

Színes kontaktlencsék

Színes kontaktlencsék: egyre népszerűbbek

 

Itthon jelenleg kétféle színes kontaktlencse kapható: a színkiemelő lencsék nem változtatják meg a szem eredeti színét, csak erőteljesebbé teszik azt. Így lesz a vízkékből intenzív kék, vagy a szürkészöldből határozott zöld.

 

Színkiemelő lencsék azoknak ajánlhatók, akiknek világos a szemszínük és szeretnék azt hangsúlyosabbá tenni.

 

A másik típus, a fedőszínű lencsék viszont teljesen eltakarják az eredeti szemszínt és új megjelenést varázsolnak a viselőjének: így lesz barnából kék, vagy a szürkéből átható zöld szem.

 

Ezek a színes lencsék általában határozott színekben készülnek: azoknak ajánlható, akiknek sötét szemei vannak, s ezt szeretnék megváltoztatni.

Több cég is kínálja ma már ezeket az egyre népszerűbb lencséket, amelyeket azok is hordhatják, akiknek nincs szükségük látáskorrekcióra.

  

A dioptria nélküli változat is egynapos és havi viselésű változatban is kapható, akár a dioptriás forma.

 

Aki csak kipróbálni szeretné, milyen is más szemszínnel nézni a világot, annak az egynapos színes kontaktlencse ajánlható.

Nem csupán színes, hanem különféle figurákat ábrázoló lencsék – macska, villám, mosolygó fej, tigris stb. – is beszerezhetők, amelyeket – különleges hatásuk miatt – bulikra, egyéb rendezvényekre sokan szívesen viselnek ma már.

Kérdése van? ÍRJON NEKÜNK!

A mi számláinkat minden egészségpénztár elfogadja