Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

Clear All-Day + Ápolószer (ÉVES ADAG)
A Clear All-day Aspheric egy egyedülállóan új alapanyagból "hioxifilcon" készül, melynek köszönhetően tökéletes megoldás SZÁRAZ SZEM esetén is! Most ápolószerrel együtt kedevező ...
24.100 Ft
Átmérő BC Dioptria Doboz

Figyelem! A csomag rendelésekor a darabszámhoz 1-1 darabot kell írni!

  

Kiszerelés: 4 doboz (6db) kontaktlencse + 4 db 360 ml ápolószer kedevzményes áron! 

Termék: Clear All-day – Dua Elite 360 ml
Viselési rend: Havi csere - Száraz szemre is!
Víztartalom: 57%
Alapanyag: hioxyfilcon
Csomagolás: 4x6 lencse / doboz + 4 x DUA Elite 360 ml

Gyártó: Clearlab Ltd / Disop SA

Szállítás: 1-2 munkanap 

Helyettesíthetőség: Proclear, Dispo Pro, Frequency XC

INGYENES SZÁLLÍTÁS CSAK ELŐRE UTALÁS, BANKKÁRTYÁS FIZETÉS VAGY PAYPAL ESETÉN ÉRVÉNYES!


Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

 

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A DRDIO.HU SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

A mi számláinkat minden egészségpénztár elfogadja