Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

Drdio AC55 (2x6db) - kontaktlencse +1 db 360 ml DUA Elite + ingyenes szállítás
2 doboz Dr. Dio AC55 kontaktlencse (1-1 doboz mind a két szemre) + 1 flakon Dua Elite ápolószer + tok. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik legalább egy félévre szeretnék biztosítani ...
10.990 Ft
Átmérő BC Dioptria Doboz

  

!! FIGYELEM !! A PLUSSZOS DIOPTRIÁK CSAK 8.80 BÁZISGÖRBÜLETTEL RENDELHETŐK!!

Figyelem! A csomag rendelésekor a darabszámhoz 1-1 darabot kell írni!

Kiszerelés: 2x6 darab kontaktlencse + 360 ml ápolószer 

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL ELŐRE UTALÁS ESETÉN!

Válassza az „előre utalás, a paypal, vagy a bankkártyás fizetést” és a rendszer automatikusan nem számol szállítási költséget.

• Havi viselésű kontaktlencse nappali használatra

• Lágy kontaktlencse
• Anyaga: Vitafilcon A 46%
• Oxigénáteresztőképesség: Dk/t 30
• Víztartalom: 54 %

• Származási hely: Németország

Az ultra vékony lencsék kitűnő komfortot biztosítanak a mindennapi használathoz. Minimális kiszáradás, kiváló látásélesség. Jól ellenáll a fehérje lerakódásoknak.

Ápolószer:

Dua Elite ápolószer + tok

Kiszerelés: 360ml

INGYENES SZÁLLÍTÁS CSAK ELŐRE UTALÁS, BANKKÁRTYÁS FIZETÉS VAGY PAYPAL ESETÉN ÉRVÉNYES!

A DUA Elite kontaktlencse ápolószer nedvesítő összetevőt is tartalmazó "No Rub" (ne dörzsöld) rendszerű ápolószer. Az ápolószer tartalmaz 1 db antibakteriális tároló tokot is! Mindenfajta lágy kontaktlencse ápolására alkalmas. Szilikon-hidrogél lencsékhez is használható! Kiemelkedő viselési komfortot biztosít!

 

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A DRDIO.HU SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

A mi számláinkat minden egészségpénztár elfogadja