Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

Drdio AC55 (6db) - kontaktlencse
A legkedvezőbb árú, saját márkás lencsénk, több ezer elégedett vásárló! FIGYELEM! Plussszos dioptira csak 8.80 görbörbülettel rendelhető!
4.990 Ft
Átmérő BC Dioptria Doboz

!! FIGYELEM !! A PLUSSZOS DIOPTRIÁK CSAK 8.80 BÁZISGÖRBÜLETTEL RENDELHETŐK!!

 

Kiszerelés: 6 darab kontaktlencse

• Havi viselésű kontaktlencse nappali használatra

• Lágy kontaktlencse
• Anyaga: Vitafilcon 46%
• Oxigénáteresztőképesség: Dk/t 30
• Víztartalom: 54 %

• Származási hely: Németország

Az ultra vékony lencsék kitűnő komfortot biztosítanak a mindennapi használathoz. Minimális kiszáradás, kiváló látásélesség. Jól ellenáll a fehérje lerakódásoknak.

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A DRDIO.HU SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

A mi számláinkat minden egészségpénztár elfogadja