Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

Easylens Bio (2x3db) - szilikon-hidrogél kontaktlencse
Szilikon Hydrogél alpanyagból készült, nagyon magas oxigén áteresztő képességgel rendelkező ultra vékony lencsék kitűnő komfortot biztosítanak az egész napos használathoz. A magas ...
7.290 Ft
Átmérő BC Dioptria Doboz

    

!!! FIGYELEM !!! Ennek a terméknek a gyártása megszűnt!

HELYETTESÍTŐ TERMÉK:

https://drdio.hu/termek/drdio-air--6db--szilikon--hidrogel-5188/

 

A DrDio SH45 új néven kerül forgalomba (minusz dioptriában raktárról szállítva)

Az új termék neve: EASYLENS BIO

Kiszerelés: 2x3 darab kontaktlencse 

• Havi viselésű lágy kontaktlencse nappali használatra 
• Anyaga: Szilikon Hydrogél (comfilcon A)
• Oxigénáteresztőképesség: Dk/t 168
• Víztartalom: 48 %

Magas oxigén áteresztő képesség következtében tökéletesen "lélegző" szemek. 

Lágy, magas viztartalmú, lekerekített  szélű kontaktlencsék egész nap észrevétlenül biztosítják az éles látást.

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A DRDIO.HU SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

A mi számláinkat minden egészségpénztár elfogadja