Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

Freshlook ColorBrends UV (2db) megszűnt termék - színes lencse
A Freshlook ColorBlends természetesen változtatja meg a szem színét.
6.990 Ft
Átmérő BC Dioptria Szín Doboz

A termék gyártását 2015. május 1-től megszünteti az Alcon, mostantól az Air Optix Colors (2 db) színes havi kontaktlencsét lehet rendelni.

• Havi viselésű kontaktlencse
• Kozmetikai kontaktlencse
• Az alap szemszín kiemelésére szolgál, az eredeti színt teljes mértékben nem fedi el
• Kizárólag nappali viseletre
• Anyaga: Phemfilcon A 
• Oxigénáteresztő képesség: DK/t 20
• Víztartalom: 55 % 

A Freshlook ColorBlends természetesen változtatja meg a szem színét. A kontaktlencsére ponthalmazokban felvitt szivárványhártya-rajzolat három színből áll, és a színezett rész körüli sötétebb gyűrű révén természetes hatást biztosít. A szem szímének kiemelésére használható.

Szállítás: 4-5 munkanap

Dr. Dio - lássa Ön is szebben a világot!         

 

A vásárlással ön automatikusan elismeri, hogy kontaktlencsék viseléséhez szükséges vizsgálaton az elmúlt hat hónapon belül részt vett, a kontaktlencsék és ápolószerek, valamint a kiegészítők használatát elsajátította, és azokat ismeri. Kérjük, hogy a lencsét illesztő szakember által előírt kontrollvizsgálatokon feltétlenül jelenjen meg.  

Amennyiben ön rosszul választja meg a termék paramétereit (dioptria, átmérő, bázisgörbület, típus, stb…), az ebből eredő károkért a drdio.hu üzemeltetője, a DNL Trade Kft semmilyen felelősséget nem vállal.

Önnek lehetősége van bizonyos termékek esetében az eddig hordott lencsével 100%-ban azonos termék választására kedvezőbb áron, de más néven. Ezekben az esetekben a termékek gyártója ugyanaz, csak a termékek más forgalmazók által, különböző név alatt kerülnek forgalomba ("private label termékek") Ezekről a temékekről emailen kaphat információt!

 

AMENNYIBEN ÖN OLYAN TERMÉKET VÁLASZT, AMELYET EDDIG MÉG NEM VISELT (HELYETTESÍTŐ TERMÉK), AKKOR A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZEMORVOSÁNÁL ILLETVE AZ ÖNNEK LENCSÉT ILLESZTŐ SZAKEMBERNÉL. A helyettesítő termékek az eredeti termék több paraméterével hasonlóak, azonban azzal nem egyeznek meg. Ez az esetek döntő többségéban nem okoz problémát, de néhány esetben viselési, komfortbeli gondok jelentkezhetnek, amelyek ritka esetben károsíthatják a szemet. AMENNYIBEN A HELYETTESÍTHETŐSÉGRŐL ÖN ÖNÁLLÓAN DÖNT, ÉS EDDIG NEM VISELT LENCSÉT RENDEL, PROBLÉMA ESETÉN SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN A LENCSÉT VISSZAVENNI, ÉS AZ EBBŐL EREDŐ KÁROKÉRT A drdio.hu SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

 

A mi számláinkat minden egészségpénztár elfogadja